Klik hier om een afspraak te maken voor private shopping 

Service

+ Reserveren van meubelstuk

Heb je jouw unieke meubelstuk of accessoire op de website gevonden, maar wil je deze ‘live’ zien? Kom dan vrijblijvend langs tijdens mijn openingsdagen of maak een afspraak voor wanneer het jou uitkomt!

Voor de duur van maximaal 7 weekdagen kan ik een meubelstuk voor je reserveren. De duur van deze 7 dagen dien je zelf in de gaten te houden. Na 7 dagen gaat het stuk zonder overleg weer de verkoop in.

+ Betaling

Online aankopen kun je direct betalen via Ideal.

Aankopen in de winkel kunnen met de pin worden voldaan of via een betaalverzoek (QR code op bankapp).

+ Ophalen

Het meest handig en snelst is jouw meubelstuk of accessoire op te halen in de loods in Tiel. Dit kan tijdens de openingsdagen of op afspraak, wanneer het jou uitkomt. Er is voldoende parkeergelegenheid en laadruimte.

+ Verzenden

Kleine aankopen met een maximale afmeting van 100x 50x 50 cm en een gewicht tot 10 kilo verzend ik via Post NL. Je hebt de aankoop na ontvangst van de betaling binnen 2 tot 4 werkdagen in huis. De verzending is te volgen met een Track & Trace-code. De keuze voor verzending kun je tijdens het aankoopproces kenbaar maken en de kosten bedragen 6,95 EUR.

+ Thuisbezorgen

Grotere aankopen bezorg ik in max. 14 werkdagen. Ik werk hiertoe samen met een ervaren en betrouwbare koeriers. De bezorgkosten zijn tijdens het aankoopproces online (en in de winkel) vrijblijvend op te vragen. Zodra ik jouw verzoek voor bezorging heb ontvangen, ontvang je per mail zo spoedig mogelijk de exacte bezorgkosten. Als je akkoord bent, kun je de aankoop en de bezorging online betalen. In overleg plannen we de bezorgafspraak in. Goed geregeld!

+ Persoonlijke levering

In overleg bezorg ik in een straal van 20 km rond Tiel zelf voor een tarief van 40 EUR. Deze bezorging is tot aan de voordeur en ben je ter plaatse om mij te helpen met het uitladen?

+ Retourneren

Aankopen kunnen tot 7 dagen na aankoop of ontvangst zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. Voor het exacte retourbeleid verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.