Klik hier om een afspraak te maken voor private shopping 

De Bohostijl, durf buiten de lijntjes te kleuren

Wat is BOHO eigenlijk? Boho is de afkorting van ‘Bohème’ of ‘Bohemian’ en staat voor een beweging uit de 19e eeuw. Het waren met name kunstenaars, dichters en filosofen, die bijeenkwamen om zich af te zetten tegen de burgerlijke stijfheid.

De term boho chique komen we vaak tegen in de mode- en interieurwereld. Typisch voor een bohemian chique interieur is een bonte mix van materialen, stijlen en kleuren, die op het eerste oog niet bij elkaar passen. Toch zijn ze juist daardoor een spannende match. Bij een boho chique interieur kun je het volgende in je achterhoofd meenemen:

Struin je zolder af, keer de vintage- en kringloopwinkels binnenstebuiten en mix & match tot je tevreden bent

 

  • Bijzondere vondsten Bijzondere vondsten kun je zonder problemen kwijt in een bohemian interieur. Uniek brocante servies van een Frans marktje, een met de hand beschilderde vaas, een antiek bustebeeld, niets is te gek!

Struin je zolder af, keer de vintage- en kringloopwinkels binnenstebuiten en mix & match tot je tevreden bent. Houd het onconventionele in je achterhoofd en doe gek, zoals deze vrijdenkersbeweging de stijl introduceerde.

Bron: VT wonen

 

 

Bianca, de Gravintage van Buren.